5 nejlepších produktů pro péči o nehty, které by měla vlastnit každá žena

Jul 07, 2023

Důležitost péče o nehty

Péče o nehty je nezbytnou součástí péče o krásu ženy. Nejenže udržuje nehty krásné a zdravé, ale také pomáhá předcházet problémům s nehty, jako je lámání a infekce. Na trhu je však tolik výrobků, že může být náročné poznat, do kterých se vyplatí investovat. Proto jsme sestavili seznam 5 nejlepších výrobků pro péči o nehty, které by měla vlastnit každá žena.

nail care products

Posilovač nehtů

Posilovače nehtů jsou nezbytnou součástí výbavy každého, kdo si chce udržet silné a zdravé nehty. Jejich složení obsahuje složky jako keratin a biotin, které pomáhají posilovat nehty a zabraňují jejich lámání. Jednou z oblíbených možností je Nail Envy od OPI, který získal nadšené recenze pro svou schopnost posílit slabé a lámavé nehty.

Olej na kůžičku

Další na našem seznamu je olej na kůžičku. Kůžička je kůže, která chrání nehtové lůžko, a často může být suchá a poškozená, což vede k bolestivým záděrám a infekcím. Olejíček na kůžičku pomáhá tuto oblast hydratovat a vyživovat, udržovat ji zdravou a předcházet těmto problémům. Olej SolarOil od společnosti CND je oblíbený mezi kosmetickými profesionály pro své hloubkově hydratační složení.

cuticle oil

Nůžky na nehty

Dobré nůžky na nehty jsou základním nástrojem pro udržení čistých a rovných nehtů. Hledejte nůžky s ostrým, zahnutým okrajem, abyste zajistili čistý střih a nepoškodili nehty. Skvělou volbou je sada kleštiček na nehty z nerezové oceli Tweezerman s ergonomickým designem a vysoce kvalitní konstrukcí.

Pilník na nehty

Dalším důležitým nástrojem v každé sadě pro péči o nehty je pilník na nehty. Ten pomáhá tvarovat nehty a vyhlazovat jejich drsné hrany, čímž zabraňuje jejich zatrhávání a lámání. Skleněné pilníky jsou skvělou volbou, protože jsou šetrné k nehtům a vydrží déle než tradiční šmirglpapíry. Profesionální skleněný pilník na nehty ClassyLady je nejlepší volbou pro svou odolnost a účinnost.

nail file

Základní a vrchní nátěr

Pro každého, kdo si rád lakuje nehty, je nezbytný kvalitní podkladový a vrchní lak. Podkladový lak pomáhá chránit nehty před zabarvením a podporuje hladší nanášení barvy. Vrchní lak uzavírá barvu a dodává lesklý povrch a zároveň pomáhá předcházet odlupování. Vrchní a podkladový lak Seche Vite Dry Fast jsou oblíbené pro své dlouhotrvající složení.

Závěrem lze říci, že investice do těchto pěti produktů péče o nehty vám pomůže udržet si zdravé a krásné nehty. Pamatujte, že správná péče o nehty není jen o estetice, ale také o zdraví a prevenci.